شراب العنب المطبوخ عضوي 250مل/قوارزوني - GUERZONI/ ORGANIC 250ML SABA OR COOKED MUST- Guerzoni

١٨٫٠٩ $

Commonly called Saba, it is produced by the Guerzoni family, with a now forgotten process, by cooking the grape must for at least three days, over direct heat.

The use of the saba has very ancient origins: the first to use it were in fact the Romans ( sapa is actually the Latin name), as proofed by the recipes of Apicius, a renowned cook of the time.

The peasant tradition handed then down to us the preparation of this product, which holds a prominent place in the cookbooks of all Italian regions; its taste, very sweet and flavoury, goes naturally well with modern cuisine recipes.

Ideal as a sweetener in the preparation of desserts, ice cream and especially yoghurt and semifreddo. It also goes well as a sauce for cooked vegetables and cheese.


شراب العنب المطبوخ من قوارزوني،يطبخ شراب العنب لثلاثة أيام إلى درجة السخونة ،يملك شراب العنب نكهة اصيلة:كان الرومان أول من استخدمه (يسمى شراب العنب باسم سابا و هو اسم يوناني)،إلى الآن يتم تناقل الطريقة التقليدية لتحضيره في ايطاليا،يملك شراب العنب مذاق لذيذ و حلو يمكن استخدامه كمحلي للحلويات و المثلجات و ايضاً مع الزبادي و يمكن أيضاً استخدامه كتوابل لتحضير الخضراوات و مع الجبن.

الكمية المتبقية من المنتج 1
  • ١٨٫٠٩ $

منتجات ربما تعجبك